Riedel eller Zalto – hvad er dit ønske til jul?

Når dagene bliver kortet, og vi er mere inden for, så er der særligt én højtid, som de fleste glæder sig til – nemlig julen. Den er dog også af mange forbundet med stress og pres, da særligt julegaven godt kan være en udfordring at finde.

Vi har derfor i denne artikel givet forskellige julegaveideer 2018 samt julegaveideer til ham. Det kan være vanskeligt at give det helt rigtige, hvorfor altså julegaveideer ofte er kærkomment. Vi vil i denne artikel særligt kigge på, hvordan vinglas kan være en god ide som julegave. Vi vil se på, hvilke julegaveønsker man med fordel kan give til sine kære.

Vi vil rette blikket mod vinglas i julegave. Vinglas er ikke bare vinglas, ligesom vin heller ikke bare er vin. Med andre ord er der altså stor forskel på, hvordan smagen af vinen er, alt efter hvilke vinglas du drikker vinen af.

Vi vil se på, hvordan du med fordel kan købe Zalto glas og Riedel glas i julegave. Det handler om den gode vinoplevelse. Det er en gave, der bliver ved og ved med at give gode oplevelser for dig og dine kære.

Riedel:

Riedel vinglas kommer fra Østrig, hvor de bliver mundblæst og håndlavet af det fineste krystal. Riedel glassene kommer i flere varianter og fra flere kollektioner: Riedel Superleggero, Riedel Fatto A Mano og Riedel Vinum, og så er der også alle de flotte og enestående Riedel karafler. Der er nok at vælge i mellem. Og de bliver med sikkerhed et ’hit’ under juletræet.

Zalto:

Nogle af de mest imponerende vinglas, der nogensinde er lavet er uden tvivl Zalto glas. Disse glas kommer ligeledes fra Østrig, og de er også mundblæst og håndlavet. De formår på fornemmeste vis at frembringe den bedste smag i vinen og giver altså nogle uforglemmelige vinoplevelser. Zalto glas har den store fordel, at de er så utrolig tynde og lette, at du nærmest føler, at du flyver, når du drikker vin af glassene. Producenten Zalto har gennem flere år fremstillet kollektionen Zalto Denk’art, som er et pragteksemplar af en glasserie. Denne serie indeholder blandt andet glassene Zalto Bourgogneglas, Zalto Universalglas, Zalto Bordeauxglas og Zalto Champagneglas – bare for at nævne nogle af dem. De kan med garanti gøre den mindste vinelsker til en kæmpe fan – og du har en gave, der bare bliver ved og ved med at give gode oplevelser.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *